Sv: Re: Det går överstyr med alla dessa SAABAR

Forum Modellspecifika forum OG900 Det går överstyr med alla dessa SAABAR Sv: Re: Det går överstyr med alla dessa SAABAR

#188996
turbocab
Deltagare

Haha, välkommen i klubben… Det är ett Virus, det går fan inte att bli av med. Jag har ju också försökt att tagga ner lite av hänsyn till min familj, sälja av lite balla bilar mm. Upptäckte i höstas att gud vad skönt det var med en ledig plats på tomten så brukshäcken kunde få bo i carporten skyddad från regnet. Det varade väl några veckor, sen köpte jag en avställd Special…. och en till som donator!!! Så jag misslyckades helt tagga ner, nu är det fullt igen och Nummer 4 skrivs över på mig ikväll, min LUX. Det är galet faktiskt… Just nu har jag absolut inga planer på nåt mer och jag har till och med dragit ner på Blocket-surfandet (bara 4ggr/dag istället för 7 typ… 🙄 ) men jag känner mig själv, vilken minut som helst så kan nya fantastiska planer hoppa in i skallen och en ny bil hittar hem. Galet. Hade jag fortf vart singel och rest i jobbet så hade jag nog haft lika många bilar som Cabmange vid det här laget.

Så det är nog bara för en själv och familjen att gilla läget. Og900 är ball, det är ett virus och blir ofta en hatkärlek som är svår för omgivningen att förklara. Jag menar, varför ligger man annars på golvet i en hög av smuts och bråkar med gamla bromsar på en bil jag absolut inte behöver? 😯

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng