Sv: Re: Det här med motorbyte/ombyggnad? VAD GÄLLER?

Forum Modellspecifika forum OG900 Det här med motorbyte/ombyggnad? VAD GÄLLER? Sv: Re: Det här med motorbyte/ombyggnad? VAD GÄLLER?

#136819

larzzon
Deltagare

Då är nog nästan det enkalste att du bygger din bil med allt som sitter i og 900 turbo. För att sedan konvertera den till förgasarturbo och vad du nu vill, men då måste du ju bygga tillbax det varje gång du ska besiktiga.

Just förgasarturbon kan nog slinta igenom men då är det mera tur än skicklighet 🙂

Jag fick igenom min og900 -88 utan regbesikning, som var automat och T8 från början. Den besiktigades med t16 trionic 5.5, 3tums och batteriböjj, ic i fronten, Racekisse och manuell växellåda. Besikningskillen sa bara att han inte sett så mycket nya delar innan på en så gammal bil. Tänkte sagt vadå gammal, men höll mig lugn. 😉 så visst går det men som sagt inte hur många gånger som helst.

Det är inte så mycket el att koppla om, får du bara tag i en komplett donatorbil så är det egenligen bara att flytta över.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng