Sv: Re: Det nya 2-takts koncentratet Triboron

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Det nya 2-takts koncentratet Triboron Sv: Re: Det nya 2-takts koncentratet Triboron

#60223
hubbe
Deltagare

@Fredrik.A. wrote:

Lyckades bli övertalad på saabmarknaden i Kråkvilan om att 2-takts koncentratet Triboron ska va så bra. Den skulle inte lukta eller skada motorn och den skulle dessutom öka effekten, jag har kört med detta medel i 15 mil nu med min -62a, jag tycker den beter sig som vanligt och går inte varm och den luktar inte som utlovat. Men jag börjar fundera på hur pass bra den smörjer kullagren i vevaxeln, jag har ju en renoverad GT vev i och den vill man ju inte ska haverera. Jag har sökt en det på nätet om folks erfarenheter, men då handlar det mest om mopeder och snöscootrar, en skrev att ett lager skurit, men det är ju inte säkert det har med medlet att göra. Så nu är jag nyfiken på om det finns erfarenhet i ämnet på detta forum, törs ni köra på det i era Saab tvåtaktare?

Fredrik.A.:

”en skrev att ett lager skurit, men det är ju inte säkert det har med medlet att göra”

Jag läste också denna tråd, men användaren skrev ju att en skev vevaxel var orsaken till lagerhaveri.

/Hubbe

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng