Sv: Re: Det nya 2-takts koncentratet Triboron

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Det nya 2-takts koncentratet Triboron Sv: Re: Det nya 2-takts koncentratet Triboron

#73929
hubbe
Deltagare

@tikkis wrote:

Kompissen provade en flaska. berättelse här : http://www.saabisti.fi/saab-96-1964/triboron-nano-boron-two-stroke-lubricant/#.UnNL2_nxpqk

Själv tror jag, att framtiden om vi vill körä med våra tt i stadsområden, är nånting typ triboron som gäller, kanske med E85 som Tommi skriver i sin artikel. Stor bubliken förstor inte våra öljebrännaren, tror jag.

Hej Tikkis:

De Finska Bröderna Martti och Jussi Kohtanen kom på Monte Carlo Rallyt Historic 2014 med deras Saab 93B i mål.

Fredrik Ekendal kom på Svenska Rallyt Historic 2014 med sin Saab Sport i mål.

____________________________________________________________________________________
Re: SVENSKA RALLYT HISTORIC

Oläst inläggav Rally » tis feb 11, 2014 11:59 am

Triboron som jag använde för andra tävlingen fungerar mycket bra. Fick många positiva komplimanger ifrån medtävlarna som slapp röken i tidskontrollerna. Även både sett och hört flertalet kommentarer att röken kar minskat. dessutom positiva saker som mer lättstartad, Varvar mer, slår ej igen på stiften lika lätt så är det svårt att säga något negarivt om Triboron.

Supernöjd med helgen som var på alla sätt!!

/Fredrik
______________________________________________________________________________________________

Båda Team använd Triboron Produkter

Jag tycker några här på tråden är konstig, när man läser i denna och andra tråden om Triboron, så gör dom sina egna svenska produkter dålig. Som om bara amerikanska smörjmedel är bra?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng