Sv: Re: Det nya 2-takts koncentratet Triboron

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Det nya 2-takts koncentratet Triboron Sv: Re: Det nya 2-takts koncentratet Triboron

#173297
hubbe
Deltagare

Benny:

Min egen Saab erfarenhet med Triboron är, att starte en blandningssmord motor med en halv liter Triboron Koncentrat till 40-45 l bensin, därefter funka det också bra med 1:100 Triboron Injektion(till separatsmörning) som är billigare an Koncentratet. Om du tävla, så ville jag i alla fall rekommendera första tankning 1:80 och sen 1:100 Koncentrat.

Din fina bild bekräfta det jag skrev till 2takt_nicke. I grenröret finns fortfarande spolförluster som först brinna bort i kröken.
Precis som du beskriver ”Nedan i kröken ser varmast ut, betänk att det är yttemp, tjock gods i grenröret som tar sin tid att värma upp” Det är därför jag rekommenderar en titt in i kröken. I det ljusaste område ( det varmaste område) montera man antingen lamda- eller tempgivaren.
Lambda sond och Triboron fungera bra ihop.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng