Sv: Re: Diagnos kopplingskrångel 96 V4 -75?

Forum Övrigt Allmänt Diagnos kopplingskrångel 96 V4 -75? Sv: Re: Diagnos kopplingskrångel 96 V4 -75?

#170251

rallysaaben
Deltagare

Sen kan det vara skönt att veta att grejerna är som dom ska, det är inte kul att bli ståendes 10mil hemifrån med haveri, då har du bärgningkostnad på flera tusen också, man vill ju kunna köra med bilen utan att vara livrädd för haveri hela tiden, och då kostar det ju lite att få allt i ordning, men jag menar, köper du ny koppling så kanske den håller 10-15år, beroende på körsätt.

Jag kan bara säga att börjar det låta mysko från tryckplattan så skulle nog jag plocka i sär iallafall, hellre än att invänta ett ev haveri.

Det går ännu smidigare att ta ur motorn med lådan på, det går också myyyyycket lättare att sätta i motorn tillbaka med lådan på, det enda kruxet är att du måste lossa undre kulbultarna och ev övre också för att kunna dra ur drivaxlarna, så det blir lite mer skruva+ att bilen blir ståendes där du tar i sär den. Och tar du ur motorn så kan du både tvätta den och byta vattenpump lätt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng