Sv: Re: Djävulens advokat =)

Forum Övrigt Allmänt Djävulens advokat =) Sv: Re: Djävulens advokat =)

#148794
rodder76
Deltagare

Första filmen var det väl två stycken Saab 9000 mot varandra?
För mig veterligen så är Volvo 850 nästan mer Saab än vad Saab 9-5 blev. Bilen är ju en hisingevariant på en 8år äldre Trollhättemoped.
Jag ska erkänna att jag trivs rätt bra i kompisens Volvo 850R -96, men antagligen beror det just på att bilen är en kopia på Saab 9000. Framhjulsdrift, tvärställd överladdad motor, bra sittkomfort och en instrumentering som liknar Saabens fast en aningen mer kantig. Till och med elhissknapparna sitter mellan sätena så som de ska göra på en Saab.
Det enda som jag gillar bättre med 850 är 5cylindrar. Skön gång i motorn och ett ljuvligt ljud ur 5:or

Till de som kritiserar filmen där en Volvo 240 lämnas bakom: Jag har flertalet vänner som vägrade rejsa mot Volvo 240 förr i tiden. Man vet nämligen aldrig vad som gömmer sig under huven på en 240. Den kan vara precis hur snabb som helst.

Nä, 9000 må vara lite småtråkig och jag har full förståelse för alla som har svårt att förstå min egna förtjusning över 9000. Men bilen var helt klart före sin tid och jag har faktiskt svårt att tänka mig så många andra 80talare jag skulle vilja bruka på samma sätt som en 9000. ”Dän bäste bil ja’ ha’tt”

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng