Sv: Re: Dragkroksfråga

Forum Övrigt Off Topic Dragkroksfråga Sv: Re: Dragkroksfråga

#152907
hotrodder
Deltagare
Patrik Hermansson wrote:
Snarlika men inte likadana frågeställningar tycker väl jag.

Två av trådarna har EXAKT samma fråga som topic och första inlägg. Det här är det enda av alla forum jag huserar på som inte en moderator skulle gå in och vänligt styra om och tipsa trådskaparen om ”forumseder” Det skapar oreda med flera trådar som handlar om samma sak och i ett senare skede blr det ett helvete att söka och bena fram ett svar på en fråga man har utan att skapa ytterligare en tråd. Även just med tanke på att just dom här tre trådarna handlar om en frågeställning som är återkommande under de år som jag deltagit.

På många forum skulle topicen direkt få svaret, -använd sökfunktionen… Vilket många gånger är fruktansvärt ogästvänligt mot kanske en förstagångsbesökare. Detta forum har trots allt en vettig nivå på skäll och tramstrådar. Men med tanke på hur smalt ”senaste tråd registret” är (det i högerkanten i läsaren) Så måste man ner i forumlistan och beta av ämne för ämne när flera nya trådar ligger uppe i aktuelltrutan om samma sak.

My five cents och därmed slut på OT!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng