Sv: Re: Dubbelblås

Forum Övrigt SSR Dubbelblås Sv: Re: Dubbelblås

#48307
tikkis
Deltagare

@1850 s wrote:

Har ett sett xtra,hvis noen har interesse

Ser fina ut. Likadant som har klassat 1.7.73 till 1000- sjöars rally -73 och framåt = kan anvanda inom historic rally idag.

Om Störms packingar. Kolla länken : http://www.saabworks.fi/aeu-502-cylinder-head-gasket-change-what-a-job/#.UzmXN_l_tR4
Efter detta har jag kört med bilen: tur-retur Finlad-Spa/Belgium-Finladn, Suur-Saimaa rundtur, tur-retur Finland-Saabfestival 2013-Finland, dvs. ca 5000km utan problem. Jag köpte packingar till 2 motorer och bägge har funkat kanon. Om jag minst rätt, sljälv packingar var Vicktor Reinz. Och differens mellan packningar-ringar exact som jag har skrivit i min blog.

Men men. Tycker i allafall, att packingar med lösa ringar är stortsätt bar för oss som vill göra bilarna so närä som möjligt som dom var i Saabs storhetstid. Anders skriver helt faktum, men det behövs lite mekkunnande att läsare förstor nyanser.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng