Sv: Re: Dubbla rör?

Forum Övrigt SSR Dubbla rör? Sv: Re: Dubbla rör?

#64289
nicke
Deltagare

VISST LÅTER DET SOM OM HIGHGATE KILLARNA ÄR ”FÄRGADE” AV SIN EGEN PRODUKT.

OM NÅGON SEDAN SKALL KÄNNA SIG CHOCKAD ÖVER ATT NÅGON UTTRYCKER SINA ÅSIKTER I ETT, SOM JAG UPPFATTADE SVARET FRÅN HIGHGATE, GANSKA ROLIGT ORDALAG SÅ FÅR DET VÄL STÅ FÖR DEN PERSONEN.

HUR SERIÖSA HIGHGATE SEDAN ÄR I SIN UTVECKLING AV SPORTAVGASSYSTEM, DET ÄR DET VÄL BARA DOM SJÄLVA SOM VET ELLER KANSKE NÅGON AV ALLA ENTUSIASTER HÄR PÅ FORUMET.

SUMMA SUMMARUM SÅ TYCKER JAG NOG ATT DET SYSTEM MAN KAN SE SITTA MONTERAT PÅ V-4an PÅ DERAS HEMSIDA SER HELRÄTT UT PÅ DEN BILEN. OM DET SEDAN VERKLIGEN FINNS NÅGON FÖRDEL MED ATT KÖRA MED DUBBELT SYTEM ÄR VÄL TVEKSAMT OM MAN FÖLJT DISKUTIONEN HÄR PÅ FORUMET FRÅN BÖRJAN.

OCH TILL SIST

Citat::Är det NÅGON här inne som skulle våga beställa NÅGOT från människor som uttrycker sej i dom ordalagen?? Låter som en 13-åring med en rörbockningsmaskin. Jösses *chockad*

/Mag


Mag, DU BORDE NOG SLUTA ATT TITTA PÅ NYHETERNA OM EN SÅDAN HÄR LITEN GREJ GÖR DIG SÅ UPPRÖRD.

/NICKE

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng