Sv: Re: E85 konverterar hur ?

Forum Modellspecifika forum OG900 E85 konverterar hur ? Sv: Re: E85 konverterar hur ?

#184275
turbocab
Deltagare

Precis så lär T8 har trimmats på 80-talet för att få mer bränsle vid ökat ladd. På den tiden var ju bränsleförbrukning inte ett problem. Borde funka för Etanol-trim också faktiskt? Porsche vissa årsmodeller hade bränslehuvud för 6-cyl tydligen. Hur man hittar ett sånt idag har ajg ingen aning om.

Är på gång själv att testa i en Lucasbil nu, så fort tiden gives. 431orna ligger i verkstan. Återkommer! Blir väl i cabben tror jag, den är ju fräschast.

😆

EDIT: Den 900i jag just köpte har ju den extra kallstartsventilen monterad. Ni tror inte det räcker att koppla in den och styra manuellt för kallstart på vintern och behålla Etanolen då? Eller måste det till Bensin? Det är ju ändå E75 på vintern, dom blandar väl i soppa? Kommer spara undan hela den grejen i alla fall för framtida montering. Fan, snart är vi som på Kuba, vi håller liv i våra gamla og900 med olika bränslen och grejor….. 🙄

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng