Sv: Re: E85 konverterar hur ?

Forum Modellspecifika forum OG900 E85 konverterar hur ? Sv: Re: E85 konverterar hur ?

#184306
gustavh
Deltagare

@SaabAero wrote:

@GustavH wrote:

Låter spännande, men hur vet man att man får rätt mängd bränsle? 😛 Jag menar, borde det inte ge ungefär 50% mer med en sådan setup?

Om inte jag tänker helt fel borde det bli 33%

@Turbocab wrote:

Precis så lär T8 har trimmats på 80-talet för att få mer bränsle vid ökat ladd. På den tiden var ju bränsleförbrukning inte ett problem. Borde funka för Etanol-trim också faktiskt? Porsche vissa årsmodeller hade bränslehuvud för 6-cyl tydligen. Hur man hittar ett sånt idag har ajg ingen aning om.

:

Även Saab hade 6-cyl bränslehuvuden där dom 2 extra hålen inte var uppborrade.
Dock lite osäker huruvida huvudet innehöll alla delar i de oborrade uttagen.

Ok, annars är det väl gamla fordar och dylikt man ska leta på antar jag. Tycker fortfarande att det blir 50% mer soppa än med 4 spridare däremot. Har du däremot 6 från början så motsvarar 2 spridare 33%… Om 4 spridare flödar 1 liter bensin på tiden x så flödar 6 spridare 1,5 liter bensin under tiden x förutsatt att alla spridare flödar lika mycket per styck oavsett om det är 4 eller 6 stycken. Det är aningen för mycket.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng