Sv: Re: E85 konverterar hur ?

Forum Modellspecifika forum OG900 E85 konverterar hur ? Sv: Re: E85 konverterar hur ?

#184528
turbocab
Deltagare

Om du rycker tempgivaren så simulerar bilen ett värde runt 10-20c har jag för mig. Min gamla S startade inte med sladden i, men jättefint med den ur. Så din givare stryper troligen ner när det är varmt. Testa med en helt ny? Jag ha nog bytt 3x nu totalt, dom verkar lite känsliga. Speedparts har nya, även Mekonomen tror jag.

BTR är ju en annan osäker faktor? Har dålig koll på dessa, men läste att dom har väldigt lite evakueringshål för bypassen så under vissa förutsättningar kan man få för mkt bränsle. Men inte alls säkert det spelar nån roll här ju. Men det är ju något som din bil skiljer sig på våra, och då skulle man kanske börja jobba med den biten. Har du original-grejorna kvar? Jag är glad jag höll mig och bara gjorde E85 Konv med helt original prylar, då vet man ju lite mer förutsättningarna när man börjar jobba. Hur länge har du haft BTR monterad? Det funkade innan?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng