Sv: Re: Egenskaper för olika däckdimensioner?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Egenskaper för olika däckdimensioner? Sv: Re: Egenskaper för olika däckdimensioner?

#73727
mikael jardstam
Deltagare

William och Sandra:

Jag kan tipsa om att åka till Däckladan i Högland. Där har dom många konstiga och udda dimensioner så det kan mycket väl finnas passande däck till er. Tala om för Mats-Ove att jag har skickat dit er, så kommer han säkert förundras över att det finns fler som håller på med såna där bilar :rolleyes:

Jo William, jag har både rondell och svets men har nog inte lust att göra jobbet åt dig ändå. Det är ett hemskt nötande att skrota bort 99 centrumet och renslipa fälgbanan som du sedan ska svetsa fast på det losskapade V4 centrumet.
Men jag har fyra 99 fälgar du kan få om du vill prova , det finns billiga rondeller på Rusta. Med garanti dessutom så ju mer du slipar desto bättre!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng