Sv: Re: Ekonomi

#113965
hotrodder
Deltagare
J.Leklem wrote:
Nu närmar det sig hämtning, då har jag en fundering om vi inte redan nu kan börja samla in pengar för resan ner och upp, grovt räknat blir det 1500-2000:- i bränsle. Intresset för att betala finns, är det något du Martin har koll på hur man gör, då det gäller paypal eller ett kontonummer, jag kan lägga ut men vill ganska snabbt ha igen pengarna. Måste vi ha en förening för att starta ett paypalkont? Vem kan tänka sig att vara kassör, kan en förening vara ägare eller måste det vara en ekonomiskförening. Hur äger till exempel SSK sin SAABO?

Är inne på samma sak och det känns faktiskt lite ”panik” när jag funderar på vem som ”drar i veven” för bärgningskostnaden nu den 10-11. Visst kan även jag lägga ut pengar men så fett har man det ju inte. Ägarskap och ev. förening har jag skrivit lite tankar om i ”mötestråden”

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng