Sv: Re: Ekonomi

#113024
hotrodder
Deltagare
Hotrodder wrote:
cljoh wrote:
Hej pojkar!

Båda Torstens söner har ju egna firmor. Lennart Johannesson driver Biltjänst i Ramsele och Anders har Motortjänst i Lennheden. Jag talade med Anders nyss, han är extremt glad över vad som är på gång. Han sade sig villig att sponsra projektet och skulle även tala med sin brorsa i samma ärende.

Kan någon ringa upp Anders för en direktkontakt?

Han har: 0243-23 14 35. Eller 0703-27 95 31

Hälsa från mig.

C.J

KUL!! Arne Nillson har tagit tag i detta så vi får se vart vi hamnar.

Updatering!!
Jag fortsätter i den här tråden istället för cljoh´s ”egna” ekonomitråd…
Arne ringde nyss! Han har pratat med Anders och han är ”ruskit på” Anders vill deltaga i vårat planerade möte i Säter inför bärgningen och är beredd att skjuta in pengar i projektet. Arne berättade att han är en mycket trevlig kille och Anders hade för Arne berättat hela historien om hur han varit med och fraktat ner husbilen till Borlänge för ombyggnad så den skulle gå att registreras. Anders var rörd över vårat engagemang och ville hjälpa till på alla sätt, dessutom är tydligen denna kille genuint motorintreserad och har flera intressanta hobbybilar själv.
Börjar bli spännande det här.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng