Sv: Re: Ekonomiplåt

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Ekonomiplåt Sv: Re: Ekonomiplåt

#38270
vinkel4
Deltagare

@Anders Jensen wrote:

Vilka hjulhus skulle man isf tillverka? 92, 93, 96-Kortnos, 96-V4, 95, 99 etc.

Pressverktyg är mycket dyra pjäser som redan Dick och Stefan nämnt i tråden men om klubben mot förmodan skulle ta fram nya hjulhus kan man ju undra om den generellt ”väldigt ekonomiske” SAAB-ägaren skulle vara beredd att betala vad dessa skulle kosta.
Då jag tidigare hjälpte broder Rolf med lagret vet jag av egen erfarenhet att det var ett jäkla gnäll på att man tyckte vissa delar var dyra.

Minns att jag var med Rolf på en inköpsresa i Danmark och träffade en fd återförsäljare för SAAB. Vid den här tiden sålde han något annat märke.
Ovan firman hade han ett stort loft med massor av plåtdelar från tiden då det fanns en sammansättningsfabrik i Köpenhamn. Där fanns tak, golv, hjulhus, ja tror det fanns nära nog allt för att få ihop ett 20 tal kortnosar. Tyvärr gick inte affären i lås och det verkade som han faktiskt inte vilje sälja när allt kom till kritan.

Undra var de delarna är idag??

Läge att ta kontakt med firman och höra om delarna finns kvar?

//Per

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng