Sv: Re: Ekonomiplåt

#38714
stefan
Deltagare

Rapporter från reservdelsgruppen i bakrutan borde väl vara nåt man kunnat fixa för länge sen? Varför kommer liksom sånt i skymundan? Det är vad jag vet en förening och i en sådan meddelar man medlemmarna om vad som händer om det mesta som försiggår. Nu är det mer som att en liten grupp driver en egen reservdelsfirma snart. Pengar har de att konsumera som det verkar och annat prioriteras bort?

Finns det nå protokoll från nåt styrelsemöte där man bestämde att köpa in dessa delar för 240 000 totalt eller har jag missuppfattat nånting gällande summorna? Det låter liksom helt befängt att man på årsmötet bestämde att så mycket ska gå till just detta utan att man har gjort nån översikt om det bär sig eller inte.
Rättvisedelen mellan modeller kan man ju diskutera i evigheter men då hade man lika gärna kunnat budgetera att nytillverkningar får kosta så mycket och inköp av surplus får kosta så mycket och inom det har man att röra sig med.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng