Sv: Re: Ekonomiplåt

#35582
lars2t
Deltagare

@phermansson wrote:

Alla har olika smak och vi är en klubb som sysslar med Saab-bilar som är äldre än 25 år. Så är stadgarna skrivna, alltså har årsmötet gett styrelsen mandat att arbeta efter den förutsättningen i och med att stadgarna godkänts.

Dessutom har vi små resurser att röra oss med. Men det jobbas på flera håll för att förbättra detta. Bland annat nytt portoavtal och ev nytt tryckeri för tidningen vilket pressar kostnaderna. Den nya lagerlösningen effektiviserar flödet. Arbete pågår för internationellt samarbete om nytillverkning av delar mm mm.

Låt oss inte gå i polemik kring vilken bil som är viktigast, jag vill se att vi tar fram delar till alla modellerna, men vad jag säger är att det borde finns en medveten prioritering och inte en opportunistisk prioritering…

Dessa frågor kanske borde avgöras av medlemmarna, hur prioriteringen skall göras…. Det går väl att se hur fördelningen på fordonsinnehavet ligger?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng