Sv: Re: Elfel 9000 2,3 T -92

Forum Övrigt Allmänt Elfel 9000 2,3 T -92 Sv: Re: Elfel 9000 2,3 T -92

#89494

jakob alander
Deltagare

Eftersom bränslepumpen startar när du jordar reläet, måste det vara så att ditt styrsystem har bestämt sig för att inte starta bränslepumpen av någon anledning då reläet ska jordas genom lh-boxen. LH kan dock inte vara helt dött eftersom det jordar huvudreläet som släpper på ström till bränslepumpsreläet. Så länge lh inte jordar bränslepumpsreläet själv lär den inte släppa på signal till insprutarna heller. Min gissning är att du har något annat komponentfel eftersom lh trilskas, tyvärr har jag inget bättre förslag än att låta Saab läsa ut felkoderna.

Angående tändkassetten. Det går att provköra den i luften med jordade stift men den måste placeras med ”spenarna” neråt, annars rinner den isolerande oljan iväg och kassetten brinner upp. Att testa den liggandes eller upp och ner är som att prova om en tändsticka fungerar… Det faktum att lh inte vill starta pumpen i kombination med torra stift gör att tänfkassetten nog kan uteslutas här.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng