Sv: Re: Elfel? gällande lamporna (P) och (!)

Forum Modellspecifika forum OG900 Elfel? gällande lamporna (P) och (!) Sv: Re: Elfel? gällande lamporna (P) och (!)

#191824
joh900
Deltagare

När såpass mycket prylar är inblandat så brukar det vara jordfel som är problemet. Det finns en jordpunkt precis vid kylarbalken och den brukar kunna bli ganska kass. Nu finns det såklart flera så det är inte säkert att det är den jordpunkten som är problemet, finns ju flera.

Har för mig det sitter en under den nedre panelen i ”väggen” ut mot hjulhuset på vänstersidan, ungefär där a-stolpen slutar. Sen kan det sitta en på vänster innerskärm och det sitter även en i bagaget.

Och kanske någon mer som jag har glömt… Vet inte riktigt vad som jordas var heller tyvärr, men det är väääldigt mycket som är jordat i frontbalken/kylarbalken så ser den lite kass ut så kan det va vettigt och börja med den. Den inne i bilen måste du nog ta bort den undre panelen för att komma åt har jag för mig.

MVH

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng