Sv: Re: EMS topp på turbon

Forum Modellspecifika forum OG900 EMS topp på turbon Sv: Re: EMS topp på turbon

#124385
bluesman
Deltagare

Jag jobbade som operatör några veckor för att sedan jobba som justerare och sedan vidare som intruktör, detta var från 1984 till 1994.
Justerar jobbet var precis som namnet avslöjar ett jobb som innebar justeringar av fel, och då fel ihopsatta motorer, det har nog blivit några tusen ventiler slipade genom åren och för att inte tala om alla kamaxlar,ventiler mm. 🙂 .
Men intressanta och viktiga år då det gick fantastiskt bra runt 87-88 för att sedan bli sämre tider, men en del milstolpar var man ju med om som t.ex införandet av 16-ventilaren, 2,1 o 2,3 L motorerna, avvecklandet av 8 ventilaren och på slutet den nya eran med NG900:an.

Efter det blev GM:s filosofier lite väl påtagliga på jobbet och det var inte så kul längre tyvärr, intressanta o roliga jobb annars.
Det är ju förstås lite intressantare att jobba med personbilar men nu är det Scania som gäller istället.
Och nu med facit på hand så var det kanske lika bra då Saab håller på att avvecklas helt i Södertälje, Scania flyttar in och tar över lokaler med personal o allt.
Bra lösning för de anställda!

Mvh

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng