Sv: Re: En 900 kanske?

Forum Övrigt Allmänt En 900 kanske? Sv: Re: En 900 kanske?

#83667
enor
Deltagare

Citat:


Ursprungligen postat av Brumm Bruno:
[qb]
Man har svårt att fatta, man hittar fina 900 för 6-7000 spänn och bilar av andra fabrikat typ opel eller volvo säljs för långt mer än så för samma årsmodell, varför? [/qb]


I fallet Opel tror jag faktiskt du har fel, dom brukar i alla fall i denna delen av landet kosta ungefär samma som en SAAB, eller mindre, framför allt beroende på att dom sällan är hela mellan rosthålen

Nu tar jag ett djupt andetag och bereder mej på att ”svära i kyrkan”… men, att en gammal 900 oftast står lägre i pris än en Volvo av samma årsmodell, beror först och främst på att de inte alls har samma driftssäkerhet och byggkvalitet som Volvon.

Ojojoj vad jag kommer att få pisk för detta uttalande, men tyvärr kvarstår faktum. Om du köper en Volvo 740 -85 så kan du bara ”tanka och köra” i det närmaste i all oändlighet, medan en SAAB av samma årsmodell kräver betydligt mer fix vad gäller (framför allt) bromsar och framvagn, ibland även växellådor och rost i bärande delar (läs ”länkarmsinfästningar).

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng