Sv: Re: En fråga, eller två

Forum Modellspecifika forum OG900 En fråga, eller två Sv: Re: En fråga, eller två

#189360

bovy
Deltagare

@esak wrote:

@bovy wrote:

@esak wrote:

1993 gjordes 4 st Aeros för svensk marknad. En står på museet, en är känd inom klubben (och för övrigt även till salu just nu) och de andra två har iaf inte jag koll på.

Hej.
Jag är nyfiken på var du har fått dessa uppgifter ifrån.

Mvh.

Jag har läst det i en tråd på stcs, vill minnas att det var du rentav som gjorde undersökningen? Har även fått infon från annat håll, men jag minns inte exakt nu. Kanske var det då jag hade korrespondens med muséet angående min förra Ruby. Ser du nåt konstigt i det jag skrev?

Nja, lite. Eftersom du hänvisar till den undersökningen jag gjorde kan jag svara på det påståendet. När undersökningen gjordes, tog jag fram hur många Aero-bilar det fanns kvar i registret. Antalet var fyra. Museets bil är inte registrerad som en Aero, alltså är den inte inräknad. Att det bara skulle vara fyra gjorda för den svenska marknaden kan jag inte svara på, men jag anar att det nog gjordes fler än fyra. Jag vet att det funnits fem i registret iallafall. Sen kommer nästa femma om hur många Aero det finns, då alla kanske inte är registrerade som Aero. Svår fråga. Det kan bara SAAB svara på genom att kolla upp hur bilen är beställd. Men kontentan är, att sena årsmodeller är mycket ovanliga i Aero-utförande.

Mvh.

Stolt ägare till 1360 kilo kärlek.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng