Sv: Re: En Saabmekaniker i aktion

Forum Övrigt Allmänt En Saabmekaniker i aktion Sv: Re: En Saabmekaniker i aktion

#131392
chakka
Deltagare

Min fuskräser (Mazda Astina, 0-100 på 7,2 trots bara drygt 130hp — fuling skulle älska den växellådan!) har faktiskt bultade luckor i hjulhusen för att man ska komma åt de där annars omöjliga ställena lite lättare. Japanerna har som vanligt tänkt ett varv till innan de startat pressarna.

Annars finns det trots allt något ganska sunt med gubben. Han vill få bitarna att funka ihop och bryr sig inte det minsta om ifall skruvarna inuti växellådan har den tidstypiskt korrekta ytbehandlingen. Visserligen hade jag aldrig någonsin sågat upp framskärmen bara för att fjädersaxen (om jag hade haft någon…) inte ville passa, men men oavsett hur brutala hans metoder verkar så får han ju faktiskt saker gjorda. Hellre det än att låta bilarna rosta bort, ingorerade och bortglömda i någon slydunge.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng