Sv: Re: En urkig & äcklig…..

#127772
hotrodder
Deltagare
Gustav wrote:
Håller med. Det verkar nästan gå lite väl långt med att slakta så många gamla bilar. 95:an såg ju faktiskt hel ut dessutom.

Mmm åkej… du kanske var spekulant på 95´an? Femhundra spänn köpte jag den för och du har kunnat fått den för 300hundra jämt. Papperslös, nyckelös, kass motor sopig inredning då rutorna varit nervevade sedan ett gäng med år sedan + ett antal kvadratmeter med plåt som måste bytas ut….
Blir så jävla less på en del som menar att den där måste du rädda… den bilen får inte bli någon donator osv. men dessa personer duger oftast inte till detta själv men tycka ska dom.
Nu känner jag inte dej så du behöver absolut inte ta åt dej men, ta min Dodge rod till exempel. Tusentals timmar med plåtjobb är nerlagt då det bara var en krokig och upprostad ram + mycket dålig kaross som har krävt över TIO kvadrat med plåt. Skruppen var halvt nergrävd och bortskrotad sedan femtiotalet och ändå har en del mage att vara negativa och säga -den är ju inte orginal

95´an skrotar jag ner med mycket gott samvete då endast ett fåtal här har nappat på mitt erbjudande om att köpa delar stora som små för hundringen styck så så jävla unik kan inte en äcklig långfimp från -78 vara. Har ni som klagar ens aningen av en aning om hur dåliga donatorbilarna egentligen är? Tro inte jag är dum och skrotar ner en bil som är räddningsbar och föresten vart går gränsen för räddningsbar? Ta donatornittiotvåan som exempel… Karossen som står på gården kräver åtminstonde 8 kvadrat ny plåt (min brutalstukade krävde mellan 4-5) och den saknar i princip allt. Finns det verkligen någon entuiast här på Svenska Saabklubben som är beredd att göra bil av den igen??? jag bara undrar… Eftersom Daniel så sent som för några veckor sedan bjöd ut ett helrätt 92 objekt från -53 som var i mycket vettigt skick för endast sextusen spänn. På den fanns det i princip inget rostjobb av större kaliber, komplett och med papper men INTE EN ENDASTE svensk nappade utan bilen gick till Norge. Så för fanken bilda kö bara och kom hit och laga rost, renovera och bevara alla lik som kan hittas *MORR*

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng