Sv: Re: Erfarenheter av renovering i Polen, Kañczuga

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Erfarenheter av renovering i Polen, Kañczuga Sv: Re: Erfarenheter av renovering i Polen, Kañczuga

#88874
saabteddan
Deltagare

Vindrutan ersattes av Anders med en annan omedelbart och det är denna som sedan har försvunnit, tillsammans med mycket annat.

Jag tyckte inte det var särskilt relevant med att Anders hade förstört den första vindrutan. Det var en sak mellan Anders och mig och det var överspelat i och med att Anders ersatte denna.

Vad gäller blästringen av kortnoskombin så bör man inte blästra på stora plana ytor som huv, tak, dörrar, sidopaneler osv då detta sträcker plåten. Summa summarum av firma Wilks behandling av bilen är att det inte finns en enda slät plåt kvar utan hela bilen är som ett månlandskap. Jag som utbildad bilplåtslagare gråter när jag ser vad som hänt bilen.

Visst finns det många sätt att bestämma pris när man ska renovera en bil. Men har man kommit överrens om ett fast pris så ska det gälla. Priset sattes för övrigt EFTER att bilen var isärplockad och blästrad för att Thadeusz skulle kunna sätta rätt pris.

Det är märkligt att någon som inte ens har varit inblandad i historien har så många antydningar och en annan uppfattning om vad som har hänt.

Fredrik, det är jättekul att ditt samarbete med Thadeusz verkar flyta på så bra, men jag blev ordentligt blåst och det tänker jag också varna andra för! Jag tycker det är viktigt att man får se båda sidorna av myntet. Så låt mig berätta min historia som den har hänt.

/Ted Stockhaus
saabteddan@hotmail.com

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng