Sv: Re: Esaks garage. Nu även 2d Turbo 8!

Forum Övrigt Projekt / Min bil Esaks garage. Bilder 20/5! Sv: Re: Esaks garage. Nu även 2d Turbo 8!

#190003
joh900
Deltagare

Grattis till en jävligt udda bil! Som dessutom är i bra skick efter alla år

@Esak wrote:

Den går fint och smäller igång direkt. Lådan löper lätt och inga missljud kan skönjas. Däremot laddar den Max 0,5, sen slår nåt ifrån med besked. Känns precis som när tryckvakten dunkar i. Däremot så ska denna vara helt oskruvad, och tryckvakten ska ju inte slå i förrän klart senare. Märkligt.

Du hör inget pysljud vid laddtryck? Om elektroniken är OK så är spruckna slangar till IC eller kanske en sprucken IC (eller sitter det en helalu?). Min svarta hade luftläck på insugssidan som faaaaaaaaaaaaaaaa…. så när nålen närmade sig 0,1bar så bara small det till och släppte man inte av då så dog den 😛

Kolla slangen som sitter mellan kompressorhus och IC, den har spruckit på en av mina bilar och gav ett turbosus som en gammal Mercadiesel med lastbilsturbo.. typ. :mrgreen: Kolla alla andra slangar också såklart.

MVH

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng