Sv: Re: Etanolkonvertering av Bosch CI

Forum Övrigt Allmänt Etanolkonvertering av Bosch CI Sv: Re: Etanolkonvertering av Bosch CI

#102932
emul
Moderator

Nej, jag tror inte att du slänger saker eller fimpar katalysatorn, men om man drar det längre så är det dit man kommer. Det är alltid roande att extrapolera folks åsikter. Många tänker knappt så långt som näsan räcker, vilket är trist. Tyvärr är det allra vanligaste argumentet just det som jag tog upp. Samt ”Ignorance is bliss”-argumentet. Det jag inte ser, det händer inte, en alldeles för vanlig form av sköt dig själv och skit i andra många ägnar sig åt.

Vi har FRUKTANSVÄRT långt kvar, och det stör mig. Men det är ofta bättra att göra små saker, släcka lampor och fundera över vad man köper, än att experimentera själv precis som du säger.

För att inte fortstätta (även om jag har sjukt svårt att låta bli) så är jag inte heller för att styra folk medelst skatter och avgifter, även om det ibland kan vara ett sätt för att få de som inte bryr sig / inte tänker efter att välja det som är ”snällare” mot miljön. Det som gäller för att långsiktigt kunna göra något är att få folk att inse vart det är på väg, och att få folk att tänka efter. Det är nog det enda alternativet.

Men, som du säger, nog pladdrat. Tänkte bara förklara det översta stycker för dig, ta det inte personligt. Vi kan diskutera det här en annan gång istället, jag får aldrig nog. 😉

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng