Sv: Re: Ev. sälja SAAB 99 Turbo….

Forum Övrigt Allmänt Ev. sälja SAAB 99 Turbo…. Sv: Re: Ev. sälja SAAB 99 Turbo….

#49576
krilla
Deltagare

Tyvärr för min del så är kanske värdet på bilen så stort eftersom den var ett rullande skal när jag köpte den för drygt tre år sedan. Instrumentbräda med mätartavla är nog det som finns i inredningsväg…..av olika orsaker som jag inte tänker ta upp här så har nog det som ev fanns kvar försvunnit.

Men till det mer positiva kan jag nämna att karossen är i mycket gått skick då frontparti inkl. skärmar, plåten från b-stolparna och bakåt inkl. bakparti med bagagegolv är nytt, även plåtarna i bakre hjulhusen där stötdämparna sitter är ny. Allt är utfört av bilplåtslagare. Bilen är olackad.
Maskinen är som sagt T16, 94 borr med offset-slipad vev och Golf-stakar vilket ger ca 2317cc. Toppen är slätplanad med portade/polerade kanaler.
Motorn är aldrig uppstartad sedan den sattes ihop och står på sidan om. Till den finns en automatlåda??!! som är renoverad och ombyggd/förstärkt för att fungera med motorn, skulle nog själv valt en manuell då det står så i reg.beviset…..

Går det att via chassienummret se om bilen var tänk för export eller är det något man bara kan anta? Vore ju intressant att veta!
Så, nu har jag i stora drag beskrivit mitt objekt, är väl bara kvar att rannsaka sig själv om man ska behålla eller sälja vidare till någon som har mer tid……

Mvh Krister.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng