Sv: Re: Fel på knacksensorn

Forum Modellspecifika forum OG900 Fel på knacksensorn Sv: Re: Fel på knacksensorn

#181592

s900t
Deltagare

Tack för svaren! Blir nog till att först o främst kolla upp kontaktstycket så att det verkligen är bra kontakt, hur man nu ska komma åt där, var lite små trångt 😉

ANA med sina smått hutlösa priser ibland, tar här i thn ca 850 spänn för en ny knacksensor, så det var därför jag undra om man kunde kolla upp gamla först. Men såg sedan att SP tog ca 400:- så det är ju ok.

Ska även kolla fukt i boxen/apc handsken, för som tompa sa så har även jag haft problem med fukt/vatten som tar sej in fast då bara på höger sida, inte vänster där apc sitter. Kan va dyblött hela vägen till framstolens golv ibland & jag har ju inte lyckats lokalisera vart skiten tar sej in.. 😐

@henrikg wrote:

Kan ju vara ett alternativ att installera en knackdiod och kolla om den tycker det spikar! Finns beskrivning på det om du använder sökfunktionen.

//Henrik

Spikdiod har jag haft ett bra tag & det verkar inte som bilen tror att det spikar, ytterst sällan iallafall 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng