Sv: Re: Fin fyran, Bruks fyran & en donator

Forum Övrigt Projekt / Min bil Fin fyran, Bruks fyran & en donator Sv: Re: Fin fyran, Bruks fyran & en donator

#128629
hotrodder
Deltagare
Orre wrote:
AAAAAAAAAAAAAA blir galen på ditt hemlighetsmakeri, tala ur skägget nu!

*LER* :hug:

Mats A wrote:
Hur hemligt kan det vara? En Saab 96 från 1980 ska demonteras och säljas i bitar. Hugade spekulanter göre sig besvär. En finfyra är väl en motor i någon form, V eller rak. Vi vet väl vad bitar vi behöver så det går tydligen bra att lägga en offert.

Japp ungefär så…

Historik;
Finfyran, ägd många år av en äldre herre, sonen tar över och fortsätter bruka bilen. Vid ca 14 000mil är oljudet från balansaxellager/drev bedövande och slutligen blir det stopp. En donatoråttia med enligt utsago kry motor men med förgasarprobs skaffas och transkåporna på bägge bilarna rivs på plats. Drevet till balansaxeln + lager på -74´an är historia, drevet är helt men lager är historia på -80´an. Killen stupar här på jobbet då han inser att dreven går ej att få bort utan att plocka ner oljetråg = jobbet blir övermäktigt och bilarna ställs.
Några dagsfärska bilder på Finfyran.

Donatoråttian;
Jag ska ha div. delar från motorn + växelådan, grill och ev. en del inredning. Inga chassiedetaljer vad jag vet nu idag, karossen är ganska kass men närmare kontroll på specifik del görs efter förfrågan.
Planering; Demonteras inom två veckor sedan går den direkt till skrot så är du intresserad av något så får du sno på. Ingen bokning eller annat trams av delar, Pm´a och fråga = bilder skickas, kom med ett vettigt bud och delen går iväg någon dag senare. Förfrågan finns än så länge på blinkers fram/bak samt speglar men inget bud har inkommit.
Bilder på donatoråttian…

INTE MISSA!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng