Sv: Re: finn 2 fel…

Forum Övrigt Allmänt finn 2 fel… Sv: Re: finn 2 fel…

#163822
axelg
Deltagare
Mojje wrote:
Kul liten historia! Kanske inte det smidigaste sättet dock? Men alla sätt är bra utan de dåliga!

visste inte riktigt hur jag skulle göra och måste säga att jag fortfarande inte har kommit fram till ett smidigare sätt.

kom fram till 3 lösningar där jag stod i Rimini:
1. Skicka ner nyckeln med post/DHL (skulle ta för lång tid, var en fredag och skulle hämta 5 vänner vid nice flygplats på söndagen)
2. Hitta en låssmed som kunde dyrka / göra en ny nyckel (lyckades inte med detta hos någon av de 6 låssmederna som fanns i Rimni)
3. Borra upp låset (kändes taskigt då jag hade nyckeln hemma och det är samma lås i dörrarna. Dessutom verkade det som ett litet projekt när jag läste om det på forumet +att verktyg behövs)
4. Göra som vi gjorde

har du ett 5e så tar jag gärna det till nästa gång.. Eller ja,det blir nog ingen nästa gång, inte för mig i alla fall. Men någon annan stackare kanske står där om 5 år och hittar tråden 🙂

Mvh

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng