Sv: Re: finn 2 fel…

Forum Övrigt Allmänt finn 2 fel… Sv: Re: finn 2 fel…

#163801
axelg
Deltagare

nja… en lustig historia, eller egentligen inte alls särskillt lustig.

Det var en gång två fulla vänner i Rimni, Italien. När de kom hem till bilen och skulle sova så såg nyckeln lite ledsen ut:

Vi skulle möta upp alla vänner på franska rivieran, Cannes två dagar senare. Förgäves letades låssmeder i Rimni som kunde skapa en ny nyckel vilket de även hade kunnat, om de hade haft ämnet :(.

Till slut kom jag fram till en lösning. Ringde en av vännerna som skulle flyga till Cannes och bad honom ta med reservnyckeln. För att sedan ta oss dit (det är en ganska bra sträcka) så vart jag tvungen att tjuvkoppla bilen. Backspärren utgjorde dock ett problem och i brist på annan lösning kopplade jag ur länkaget framme vid lådan, la i tvåans växel och körde ut på motorvägen där jag sedan stannade, la i 4an och satte iväg mot Cannes…

Blev inte allt för många stads sightseeingar påvägen dit kan jag ju säga. Och det vart lite irriterande långa startsträckor efter mackar och vägtullar. Men gick gjorde det!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng