Sv: Re: ford 2,9 v6, varför använder ingen en sådan i sin v4?

Forum Övrigt SSR ford 2,9 v6, varför använder ingen en sådan i sin v4? Sv: Re: ford 2,9 v6, varför använder ingen en sådan i sin v4?

#81425
anonymous
Deltagare

forsberg_80

Jag använde orginal ”sugröret” på tanken och kopplade den till bensinpumpen. Returen på soppan ledde jag ner genom tankmätaren, borrade ett litet hål.

Jag valde 2.8i motorn då jag trodde 2.9i motorn ger för mycket effekt, vet ej ännu idag hur mycket den levererar. Men som sagt tidigare på forumet så är det 150 Hk som gäller samt 245Nm.
Totalutväxlingen på 4:e växeln ej lägre än 4.5:1 (motsvarande max ca 25 km/h vid 1000rpm och däckdimesion 0,6m).

2.8i levererar 151Hk vilket är på gränsen.

Köp husvagnsfjädrar till saab 99 bak från Feltema (199:-/st), montera dem fram på din bil. Då får du bort allt det gungiga och bilen blir helt ok att framföra på kurviga vägar.

Nu vet jag inte vilken årsmodell du har på bilen men med den gamla fronten med runda lysen så slipper du en del problem då den inte stjäl lika mycket plats av motorutrymmet som den med ovala lysen, för du lär behöva all plats du kan få.

När det gäller insprutningen så är du även tvungen att såga upp huven även om du skulle valt att använda en 2.8i motor.

När det gäller avgassystem rekommenderar jag 2,5″ med dubbla 3″ som slut, garanterar ett ljud som folk tittar åt!

//Snis

//Snis

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng