Sv: Re: Förgasarproblem, dålig tomgång V4

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Förgasarproblem, dålig tomgång V4 Sv: Re: Förgasarproblem, dålig tomgång V4

#143898

joel jansson
Deltagare

Håller på att bli helt vansinnig.. köpte en servicesats för 900 spänn från misab med nålventil, packningar mm och bytte så mycket jag kunde i förgasaren. tyvärr hjälpte det inte det minsta. bilen startar efter en bra stunds malande och låter pigg men har ingen ork och absolut ingen tomgång.
har bytt vakumslangar och försökt ställa förgasaren ett otal gånger men hur jag än skruvar så blir det ingen skillnad..
idag bytte jag tändstift och tyckte rent av att bilen gick sämre, föhoppningsvis bara i mitt huvud. de gamla stiften var en aning sotiga (fet blandning sen förut) och lite oljiga men såg inte överdrivet fel ut.

bilen dör väldigt tvärt när man släpper gasen och har den väl stannat måste man vänta en stund innan man får igång den igen, verkar lite som att den blir sur i alla fall.

bilen blir fortfarande varm men har fått tipset att tanka med högre oktan. Jag misstänker att det kan vara något med ventilerna precis som föregående talare påpekat men jag känner mig väldigt grön på det området så jag vet inte riktigt hur jag fastställer ett sådant eller vad jag gör åt det..

Joel

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng