Sv: Re: Formaliatråd kring upplägg av arbetssätt Insaab2016-foru

Forum Klubbinformation IntSaab2016 Formaliatråd kring upplägg av arbetssätt Insaab2016-forumet Sv: Re: Formaliatråd kring upplägg av arbetssätt Insaab2016-foru

#201047
Martin
Deltagare

Nu är ju underlaget mer än 10 år gammalt, men lite korn borde gå att vaska fram. Materialet har tillställts tidigare styrelser, vill minnas det var först gången 2012/13 (?)
Finns intresse av det kan jag gräva djupare. Finns många erfarenheter och saker som inte framgår av underlaget. Representanter ur Saab Skånia och andra inblandade får mycket gärna komplettera.
Exempelvis anmälan till Polis, kontakter med turistnäringen på orten, ”nödverkstad” för behövande Saabägare, tvättmöjligheter etc etc
Viktigt med lokala engagerade funktionärer. Vintage Ride var mycket uppskattat.

Lägger upp detta endast för att folk kan se hur detta gjorts tidigare så att man kan förhålla sig till det och dra egna slutsatser.
Inte för att det skall göras på samma sätt.

Arbetsdokument

Presentations materiel

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng