Sv: Re: Förstärkningsbrygga ramlager V4

Forum Övrigt SSR Förstärkningsbrygga ramlager V4 Sv: Re: Förstärkningsbrygga ramlager V4

#116315

stefan w
Deltagare

Tack Johan! Det var precis en sån jag tänkte på. Har du starkare bult också?

Det där med oljan och veven, det blåser säkert rejält runt veven vid högre varv och man kan nog förlora hästkrafter på att inte få bort oljan ifrån den, sen blir det varmt också men jag kan inte riktigt sätta mig in i vad en brygga gör eller inte gör när det gäller det.

Intressant det där med att blocket kan bli för starkt också så att veven brister istället, har jag inte tänkt på.
Det var monterade ramlageröverfall jag menade när jag nämnde borrning, däremot visste jag inte att man behövde stressplatta på V4an, jag trodde blocket var stabilare i topplanet än den verkar vara runt ramlagerlägena?

edit//En bild säger mer än tusen ord. Jag var inte ute efter en konstruktionsritning utan jag ville få en hum om konstruktionen, en ritning kan jag nog göra själv annars så kommer en annons under ”köpes” 🙂
Vad jag kan fatta så måste man också planfräsa anliggningsytorna för bultskallarna på ramlageröverfallen så att samtliga hamnar lika i höjd?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng