Sv: Re: Forumdelning, nytt forum, vad ska vi göra?

Forum Övrigt Allmänt Forumdelning, nytt forum, vad ska vi göra? Sv: Re: Forumdelning, nytt forum, vad ska vi göra?

#170073
rodder76
Deltagare

Är det bara jag som inte förstår varför man vill dela forumen i modellkatergorier. Själv föredrar jag som samtliga andra fotorforum jag använder, där man delar som ex STCS

Många frågor är inte modellspecifika och risken är att information inte kommer majoriteten till hands om den ”göms” under den modell man har minst intresse av.

Det är trots allt inte så många modeller genom Saab’s historia att jag kan se lämpliga motiveringar att dela på det föreslagna sättet. Kan inte heller se att detta forum skulle ha så enormt många inlägg per dag att det skulle skapa problem för användarna att navigera i ett sådant upplägg.
I upplägg som Saabklubben använder idag, och tydligen vill fortsätta använda, så upplever jag att det blir avsevärt mer navigering i forumet för att hitta något som känns relevant för den enskilda individen.

Tycker även att det blir ett rörigt upplägg att i övrigtkategorierna ha kategorier som gäller både märkesspecifikt och icke märkesspecifikt samt speciella avdelningar för vissa speciella genre, så som ”Sport och rally”. Ett lite liknande upplägg finns på dagens forum, och det är inte sällsynt att nya trådar startas i fel forumsdel, vilket för mig är ett tecken på en allt för otydlig uppdelning.

För att vara mer personlig i mitt uttryck. Nä… jag tror inte på upplägget. Själv tycker jag STCS fungerar mycket bra, även om den inte är helt exemplarisk. Men upplägget som Saabklubben använder nu, är en av anledningarna att jag personligen lägger relativt lite tid på forumet… just för att det är för omständigt att navigera sig fram till intressanta trådar. Men vi kanske är få som har modellöverskridande intresse för Saab?

//D

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng