Sv: Re: Forumdelning, nytt forum, vad ska vi göra?

Forum Övrigt Allmänt Forumdelning, nytt forum, vad ska vi göra? Sv: Re: Forumdelning, nytt forum, vad ska vi göra?

#170083
rodder76
Deltagare
Dr Asy wrote:
Rodder76 wrote:
Är det bara jag som inte förstår varför man vill dela forumen i modellkatergorier. Själv föredrar jag som samtliga andra fotorforum jag använder, där man delar som ex STCS

Många frågor är inte modellspecifika och risken är att information inte kommer majoriteten till hands om den ”göms” under den modell man har minst intresse av.

Jag tycker också att indelningen på STCS funkar bra men jag vet inte om det är en bra idé att införa det här ändå.

Ett motorforum på Saabklubbens anslagstavla skulle ju täcka in allt från tvåcylindriga tvåtaktare till turbofyror. Det finns inte mycket gemensamt mellan dessa. På STCS-motorforum handlar det ju till väldigt stor del om turbofyror som har rätt mycket gemensamt.

Jag är inte beredd att hålla med där. Grunden är densamma, och det ger utomordentliga förutsättningar att lära sig mer, och snappa upp mer kunskap om man samlar kategorierna som hos STCS. Detta gäller till 99% samtliga kategorier.

Den enda gången jag ser fördel i att kategorisera som Saabklubben gör, är för dem som har ett smalt specialintresse för en enskild modell och helst slipper se något annat av modellfloran.
Men det är ju jag det…..

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng