Sv: Re: Fråga svetsad tändfördelare.

Forum Övrigt SSR Fråga svetsad tändfördelare. Sv: Re: Fråga svetsad tändfördelare.

#110141

bertil karlsson
Deltagare

När det gäller fördelarbussningar så köpte jag dessa av Boschhandlaren, fanns åtminstone att tillgå -98. Då betalade jag enligt kvittot 60 kr styck, artikelnumret är 1.230.301.001. Dessa pressades på plats med hjälp av en lång bult som var försedd med passande brickor

Men har någon tips på alternativ låspinne för fördelarens drev? Originalpinnen är massiv och räfflad men fjädrande låspinnar kan kanske fylla samma funktion? Läser för övrigt i VHB att tillåtet axialspel i fördelaren ska ligga mellan 0,1-0,2 mm.

Har ett svagt minne om att det för tävlingsbruk rekommenderades att fiberbrickan som upptar en del av det axiella spelet ska utbytas mot en stålbricka för ökad hållfasthet och säkerhet mot felaktig tändförställning som ju blir följden om axialspelet blir för stort??

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng