Sv: Re: Frågor om rostskydd och undreredsbehandling?

Forum Övrigt Allmänt Frågor om rostskydd och undreredsbehandling? Sv: Re: Frågor om rostskydd och undreredsbehandling?

#103204
kortnos
Deltagare

För många år sedan när jag rostlagade en gammal bil (en v4 från 1977…. faktiskt)
så hade jag problemet att hur jag än slipade o vad jag än la så kom rosten igen efter ett halvår, alt månader.( så här i efterhand så har jag kommit på att miljön jag stod i var ganska fuktig o blöt)

Men det enda som höll rosten borta på den rostskorven var Pansoral. Det var en gammal färburk som då var 20 år gammal så det är väl 30 år i dag o när jag målade med den så kom aldrig rosten tebax även i ett hjulhus jag var så less i att jag kletade det rakt på rost. Nu vet jag inte om det skiljer sig i i blandningen mellan en 30 år gammal pansoral o den som forfarande går att köpa, hittade en på färg affär o som produkt konservativ som man är så köpte jag den o håller på kleta på den på bruksbilen som har lappats på med en hel del plåt på underedet samt på visa ställen inte orkar ta bort rosten, så då blir det övermålning

Ingen som har nån åsikt om pansoral (tror det stavas så, googel sa dock inget om den)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng