Sv: Re: Från blått i Kalmar till Piccadilly

Forum Övrigt Allmänt Från blått i Kalmar till Piccadilly Sv: Re: Från blått i Kalmar till Piccadilly

#162561
cabmange
Deltagare

Hej

Jo lite galen är man alltid, men jag är sjukt galen i dessa underbara bilar. Klart den snyggaste Saaben som har gjorts, och så funktionsduglia. Att förra vinterna bruksa en -88:a, härlig värme, bra vägegenskaper, stolsvärme som fungerade.

Minns när man satt i november och lyssnade på den härliga låten november rain av guns N´roses, och lite senare under vintern lyssna looking for summer med Chris Rea har sin poäng.

Sedan är det bra fränt att bruksa en sådan här bil, såg en film för en tid sedan där två grabbar åkte med en röd cabbe och drck vin. Är väl därifrån man fått inspiriation, men den gröna är för fin för bruks, och aubergine har frugan. Samtidigt så har ju den beiget tak, så åka med den på vintern är synd. Den bör bli ganska skitig under vinterhalvåret.

//MH

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng