Sv: Re: Frånåkt!

Forum Övrigt SSR Frånåkt! Sv: Re: Frånåkt!

#96969
anonymous
Deltagare

[image]http://www.isaab.net/upload/SAAB%20900%20Estate.1985..jpg[/image]
SAAB 900 Turbo Kombi som en karossmakare i Nederländerna byggde i mitten av 1980 talet.

[color:”blue”]Största felet med svenska bilister är att de har glömt bort att använda backspegel & blinkers det leder bl.a till att de inte underlättar vid omkörningar. För det fick jag lära mig när jag tog mitt körkort, att man skulle underlätta vid omkörningar & om möjlighet skall man gå ut på vägrenen om sådan finnes.
För det är väl inte ren trångsynthet som gör att detta inte efterlevs? Om sådant är fallet är inte vederbörande lämplig som trafikant enligt mig.
Jag är själv ingen fartfantom utan tänker som så att om vissa vill riskera sitt körkort så är det deras ensak.
Förövrigt anser jag att hastighetsgränsen på bl.a motorvägen mellan Uddevalla & Malmö (E6) kunde ökas till 130km/h, eller varför inte 140km/h? Bara för att det står t.e.x 140km/h så behöver man inte åka i det om man anser att det är över sin förmåga. Provsträckan i Halland med tempo 120km/h är bara löjlig. Jag misstänker att det är en politiskkompromiss mellan våra röd/gröna regeringspartier & det har ingenting med säkerheten att göra. Det skall bara vara så heltenkelt. [/color]

Bilister som vinkar med pistoler! Vart är polisen då? Vart är polisen överhuvudtaget?

Ni vet väl att om ni ringer & om en misstänkt rattfylla så är det ordningspolisen som rycker ut. Det är sällan som trafikpolisen tar någon rattfylla. Trafikpolisen primärauppgift är att jaga fortkörare på våra motorvägar & därmed dra in pengar till statskassan. Allt annat är av sekundärbetydelse.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng