Sv: Re: fundering varför så många saabar per person??

Forum / Övrigt / Allmänt / fundering varför så många saabar per person?? / Sv: Re: fundering varför så många saabar per person??

  juni 6, 2010 at 10:50 #158997

  Jag tror att jag ligger lite i andra änden av skalan. Jag har bara en bil i taget då jag vill använda den så mycket som möjligt. Visst vore det ballt med flera men då skulle det ju bli en massa stående helt enkelt. Jag har aldrig riktigt förstått det där med att ha en bil som helgnöje att ta ut på fina dagar. Eller jo, det gör jag men jag skulle inte fixa det. Man vill ju ut och köra!

  Min V4 gick dagligen som brukshink och semesterresebil och gjorde det med den äran och det var den enda bil jag hade. Nu har jag skaffat en annan konstig droppformad bil med kluriga ingenjörslösningar att ha som bruksbil men SAAB-suget finns kvar (det är få bilar som matchar en V4 eller TT i full karriär på grusväg) så det är inte omöjligt att jag mot mina principer kommer att ha två bilar i framtiden.

  Men det är klart, fanns förvaringsmöjligheterna så skulle man ju ha värdens största samling av SAABar, Volvo 245 och små udda européer…

  //Johan

  96 V4 -69