Sv: Re: Funderingar runt Klädseltvätt ?

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Funderingar runt Klädseltvätt ? Sv: Re: Funderingar runt Klädseltvätt ?

#131021
kaparn
Deltagare
Stefan W wrote:
Jag såg en bilhandlare tvätta klädslar för ett antal år sedan. Stolar och säten var urlyfta, dränkta med avfettning, och sen spolades de med högtryckstvätt på nära håll… kul… :sick: jag hade köpt min dåvarande bil därifrån ett år tidigare. Jag minndes att sätena var fuktiga när jag provkörde men han skyllde på rekonden.

Det är så rekondarna gör om en bil är riktigt skitig inuti, jag har praktiserat det själv med en mercainredning för några år sedan.
Den bilen hade ägts av en tjej med fyra tonårsbarn som förmodligen ätit de flesta av sina middagar i bilens baksäte dessutom höll dom på med hästar så hela bilen luktade som ett stall och var full med hö.

En del människor är riktigt äckliga och skitiga av sig och om en firma får in en sådan bil (den behöver inte vara särskilt gammal) så finns det inte mycket annat att göra för att få bilen i säljbart skick.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng