Sv: Re: Fungerande kontaktväg för nya medlemmar

Forum Övrigt Off Topic Fungerande kontaktväg för nya medlemmar Sv: Re: Fungerande kontaktväg för nya medlemmar

#150712
phermansson
Deltagare

🙂 Ingen fara. Det jag mest vänder mig emot är att du antyder att jag inte är för ny teknik, när det i själva verket är tvärtom. Vad gäller Paypal så tycker jag väl att de gör vad de ska för rimliga pengar, och det är väl om något en modernt betalsätt. En postgiroblankett har jag inte använt på snart tio år, och vill inte tvinga någon att göra det heller.

Då kan man (som du tycks göra) antingen säga ”de får väl skylla sig själva om de inte klarar av att fylla i en postgiroblankett” eller så kan man säga ”oj fan, är det SÅ illa ställt, detta måste vi ta tag i genast!”.

I mina första inlägg ville jag skapa mig en bild av problemet, och när jag fått det mha Bengt så skrev jag följande:

Jag ska fundera på hur vi kan lösa detta och tar med mig åsikterna här och lösningsförslag till nästa styrelsemöte så får vi diskutera igenom rutinerna. Det finns uppenbarligen ett problem som är viktigt att lösa.

Jag blir inte upprörd även om det låter så, jag tackar och tar emot för konstruktiv kritik. Men vissa saker måste man ju få bemöta när de inte känns helt rättvisa.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng