Sv: Re: Gävle

Forum Övrigt Allmänt Gävle Sv: Re: Gävle

#106802
le20 thomas
Deltagare
J_Jäderström wrote:
Datum 26 maj gäller fortfarande för en spontan träff, har man sagt det en gång får man stå för det. Vill man göra reklam för en annan träff kan man ju starta en egen tråd, och det säger jag inte för att vara otrevlig. Trodde att intresset för spontana träffar var större, eller måste allt vara planerat? Tanken var att man skulle få ansikte på många namn härinne och att det kanske skulle leda till lite större sammanhållning och struktur i våra trakter samt större spontana träffar i framtiden. Nej lite mer attityd och egen vilja efterlyses, eller ska det i fortsättningen se ut som en V-formation likt svanarna? Trots allt är det ju det vi har gemensamt i första hand, intresset för saab, inte sitta och skriva en massa inlägg via internet!!!

😡 Tog faktiskt j-ligt illa upp eftersom enda orsaken med mitt tidigare inlägg bara var som upplysning att en del saabar som vore kul att träffa i gysinge knappast dyker upp om det krockar med deras ”traditionsenliga” rallyrunda på annan ort.
Åker själv gärna till gysinge (svarade ja på undersökningen)som omväxling eftersom man vill hinna så mycket som möjligt nu när det är säsong igen.
Men man kan ju inte klona varken bilen eller sig själv.

1 Jag har absolut INTE gjort reklam för någon annan träff !!!
2. Jag tar illa upp.(var ju den enda som skrivit nåt om att det krockade)
3. Vadå skriver mest inlägg?. Många här på forumet är ju dom som kommer på träffar.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng