Sv: Re: Gävle

Forum / Övrigt / Allmänt / Gävle / Sv: Re: Gävle

    maj 23, 2007 at 20:37 #106843
    Martin wrote:
    Bra att detta Forum förser entusiaster, medlemmar eller ej, med kunskap om Saab. Vid sidan avreklam för Saabklubben var det den bärande tanken då sidan lanserades för 11 år sedan.
    Det finns också en hel del att hämta under “Saabfakta” i menyn ovan.

    Skall ett forum med drygt 2000 användare fungera går det inte att sätta vett, etikett & moral i andra hand. Det finns inget motsatsförhållande mellan kunskap och vett, etikett samt moral.

    J_Jäderström wrote:
    Jag ser detta som ett dikussionsforum som gett mig bra mycket kött på benen när det gäller kunskap om saab, inte som en sida där vett, ettiket samt moral kommer i första hand.

    Syftet med denna tråd var att skaffa nya kontakter i mina trakter och ha kul, men man blir bra less när man gång på gång blir tillrättavisad gällande mitt sätt att skriva. Återigen får jag förklara text ur mitt tidigare inlägg. Vett och etikett för mig är sådant som förekommer på bröllop och finare tillställningar, däremot så förväntar jag mig att på denna sida möta vanligt hyfs så som och i vanliga livet. Anledningen att jag skrev som jag gjorde var ett uttryck enbart för att lugna ner hela tråden. Tyckte själv jag rundade av med glimten i ögat. Av hänsyn gentemot mina medmänniskor får jag väl tänka efter före i fortsättningen om jag nu skriver fler inlägg.

    Och nej det finns inget motsatsförhållande gällande kunskap kontra vett och etikett samt moral. Dock ingen likhet heller.

    Mvh Johan Jädertröm
    Icke Medlem