Sv: Re: Ge mig lite inspiration, Vintern nästan här och bilen är inte klar.

Forum Modellspecifika forum OG900 Ge mig lite inspiration, Vintern nästan här och bilen är inte klar. Sv: Re: Ge mig lite inspiration, Vintern nästan här och bilen är inte klar.

#66057
anonymous
Deltagare

Själv har jag ett halvt avsomnat projekt som står hos mina föräldrar. När växellådan rasade på min 96 -68 så täänkte jag att när man ändå måste lyfta ur motorn så kan jag ju passa på att sätta dit en trimmad motor istället. Hade en motor ståendes som jag rev isär och portade toppar på, satte i en 7,2 kam och pillade dit en WEBER förknasare på toppen. I med ny(nyare åtminstone) växellåda och trimmad motor, svetsade eget grenrör och har nu ett rakt rör med två burkar under bilen. Låter riktigt maffigt! Kruxet är att förgasaren var felbestyckad, har fortfarande efter snart ett år inte orkat/haft lust att slutföra projektet. Det kom några projekt emellan(en Italiensk räjservagn bla), av det har jag lärt mig att bara ha ett projekt åt gången. Nu börjar jag dock bli väldigt sugen på att pilla igång bilen igen och ut och rejsa med alla tejptrimmare på stan =)

/Gustav

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng